FITNESS (EGYM)

EFFECTIEF TRAINEN MET BEGELEIDING

Onze sportstudio biedt de mogelijkheid om trainingsdoelen, variërend van spieropbouw tot atletiek op zowel professioneel als onprofessioneel niveau, in een mum van tijd te halen. Slimme fitnesstoestellen, een applicatie die de voortgang bijhoudt en een begeleider die ervoor zorgt dat jouw persoonlijke trainingsdoel zo snel mogelijk behaald wordt.

 

   Een individueel trainingsprogramma
   Elke training blijft een echte uitdaging
   Geen wachttijden

Lisa, 26
Doel: Bodyshaping
Robert, 45
Doel: Spieropbouw
Petra, 61
Doel: Conditie
Ralf, 23
Doel: Ateletiek
Marit, 42
Doel: Gewicht verliezen
Jan, 59
Doel: Fit zijn

BEGINNER OF COMPETITIESPORTER; IEDEREEN HEEFT ZIJN OF HAAR EIGEN TRAININGSDOEL

Wist je dat onze sportstudio voor iedereen toegankelijk is? Voorafgaand kan iedereen zijn of haar eigen trainingsdoel instellen en wordt bepaald hoe het doel eruit komt te zien door middel van hulp van de begeleider. Voor het eerst spieren opbouwen? Geen probleem! Atletiek op hoog niveau? Ook geen probleem! eGym is er voor iedereen die van fitness houdt ongeacht het doel en de tijd om te sporten.

Lisa, 26
Doel: Bodyshaping
Robert, 45
Doel: Spieropbouw
Petra, 61
Doel: Conditie
Ralf, 23
Doel: Ateletiek
Marit, 42
Doel: Gewicht verliezen
Jan, 59
Doel: Fit zijn

MET HET GEÏNTEGREERDE BEELDSCHERM ALTIJD ZICHT OP UW TRAINING

Ook als er helemaal geen begeleider in de buurt is. Het scherm geeft altijd de correcte beweging en snelheid aan. Zo kan het maximale resultaat binnen een zo kort mogelijke tijd uit de training gehaald worden. De verschillende trainingsmethoden zorgen er voor dat de spieren steeds opnieuw geprikkeld worden. Daarnaast worden regelmatig metingen uitgevoerd van uw maximale kracht om zo het maximale uit de training te halen. Elk toestel berekent dit automatisch en past het permanent aan binnen de training. De training is zo altijd een uitdaging en met voldoende afwisseling.

 

   De oefening altijd goed uitvoeren
   Oefening afgestemd op uw kracht
   De oefening blijft een uitdaging

JOUW TRAININGSDOEL BEREIKEN MET SAGITALAS?

2 WEKEN GRATIS UITPROBEREN

GRATIS 2 WEKEN UITPROBEREN